Een gelukkig mens en andere geheimen

Voor velen is dit wonderlijke werk een vertrouwd levenskompas geworden. Een boek om te lezen en te herlezen en daarna dicht bij je te houden. Als een weten dat je draagt en steeds dieper met jezelf in verbinding brengt.

Met speciale tienzijdige dobbelstenen kan dit boek ook als orakel geraadpleegd worden.

Boek: 32,50  –  Set dobbelstenen: 2,50  –  Kosteloze verzending.

Het plan

Het eerste boek dat in openbaring kwam bij uitgever Kosmos onder de tittel De belofte van uw leven. Daarna bij uitgeverij Voltare onder de oorspronkelijke titel: Het plan. Voor wie zijn innerlijk als een reisdoel durft te nemen van de magische wereld die men in wezen is.

Boek: 15,00  –  Kosteloze verzending.

 

Blijmoed

Gebeurtenissen in je bestaan leren ontcijferen als een logische taal. Dat is de kracht en de werking van dit boek. Leren begrijpen dat de dingen niet zomaar plaatsvinden maar dat er een samenhang bestaat tussen ons en wat er in ons leven voorvalt. Wie deze benadering kan aanvaarden, ontwikkelt zich tot een ontdekkingsreiziger en medewerker van zijn dagelijkse omstandigheden.

Boek: 22,50  –  Gratis set van 3 kaarten  –  Kosteloze verzending.

Diep in u

Langs methodische weg trede voor trede in uzelf afdalen, daar de reden van uw leven vinden  en vanaf dat punt met de tweede ladder weer omhoog gaan, terug naar uw dagelijkse bestaan. Om vervolgens via de derde ladder uw jeugd opnieuw te interpreteren, vrij van oude reacties en vaste invalshoeken. Een ingrijpend boek voor wie het aandurft zichzelf werkelijk te leren kennen. Een te zware opgave voor velen.

Boek: 21,00  –  Kosteloze verzending.

Maar eerst zullen we kinderen zijn

Kinderlijk open en tegelijk geladen met besef wordt de lezer meegevoerd naar een wereld die meestal niet meer wordt betreden. Omdat deze te ver is weggestopt of wordt gevreesd omdat je daar met je eigen keuzen wordt geconfronteerd. Maar voor wie deze ontmoeting met zijn verborgen zijde niet schuwt, zal zich vinden en thuiskomen.

Boek: 22,50  –  Kosteloze verzendning.

 

Het was een mooie dag

Het is fijn om op bepaalde indringende levensmomenten teksten bij de hand te hebben die de stemming van dat moment tot uitdrukking brengen. Bij huwelijk en rouw, bij geboorte en afscheid. Wat hier is geschreven reikt over de tijd, raakt iedere betrokkene.

Boek: 19,90  –  Gratis set van 3 kaarten  –  Kosteloze verzending.

 

 

Bestellen

Email:  info@voltare.nl  –  Telefoon:  026  32735 85.

PS: Voltare geeft alleen fysieke boeken uit. De E-boeken op het internet zijn illegale downloads. Gestolen goed, kortom.