Inhoud

15,-

Vanuit het een bijna hypnotiserende directheid wordt de lezer aangemoedigd zijn innerlijk als het meest betrouwbare kompas te leren aanvaarden.

Helder, zonder franje of onnodige uitwijdingen worden levenslessen aangereikt.

Door hun grote toegankelijkheid zijn ze direct toepasbaar.

Bij elke herlezing wordt een nieuwe laag in het gevoel aangeraakt en tot bewustzijn gebracht.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat door de combinatie van eenvoud en wijsheid dit boek bij velen inmiddels een vaste plaats in hun bestaan heeft veroverd.

.

Fragment

…Voor het vinden van uw weg kan men het leven als een reis zien, een reis door een landschap van ervaringen.

Bij deze reis kan men lukraak op pad gaan en nooit die ervaringen opdoen die men zo graag had willen hebben, maar alleen die ervaringen ontmoeten, die u dwingen uw route opnieuw te bepalen.

Uw reis gaat hoe dan ook door.

Maar om ‘lukraak leven’ te veranderen in ‘bewust leven’, is al een reis op zich.

Dit verlangen naar een bewuster leven is een erfenis van vele vorige levens en zit dus heel diep in de mens.

Wanneer dit verlangen weer is gewekt, wil de mens op reis gaan, hij wil bewust zijn leven beleven.

Hiervoor heeft hij een doel nodig. Een doel dat werkt als een kompas. Want ondanks dat de mens zijn levensdoel niet kan bevatten, is het wel mogelijk een kompas te gebruiken in de vorm van een richtingbepaler.

Door het levensdoel te willen bereiken, dus door niet meer te vragen: ‘Wat is mijn levensdoel?’, maar in plaats daarvan te zeggen: ‘Mijn levensdoel is te ontdekken wat mijn levensdoel is’, heeft de mens zowel een kompas als de werkelijke omvang van de mate waarin de mens iets te willen heeft.

.

Luisterfragment Het Plan (voorheen: De belofte van uw leven, vervaardigd voor aangepast lezen, loket wijsbegeerte).

.

Reacties

“Geen enkel ander boek heeft zoveel invloed op mij gehad!”

Mijn mooiste boek is: De belofte van uw leven.” (Titel eerste druk van Het Plan)

“Ik weet niet hoe ik het moet zeggen, maar op de een of andere wijze tillen de boeken mij naar een ander level, een dieper en hoger bewustzijn, zonder dat het zweverig wordt of niet meer te begrijpen is voor een gewone, aardse sterveling als ik.”

“Grandioos, wat een boodschappen van de andere zijde, dat kan een mens niet verzinnen, zoveel facetten.”

“Ik lees bijna elke dag in je boek. Het boeit mij net zoveel als de natuur om mij heen. Wat schitterend geschreven. Bij alles wat ik lees, denk ik ook hoe waar alles is.”

“Bedankt voor je prachtige boek.” “De belofte van uw leven. Puur en onomstotelijk. Op z’n Fries: ’Sa is it en net oars!’ Het lezen maakt mij blij. Het geeft me nog me

er het gevoel dat ik de goede weg heb gekozen. Bedankt!”

“Een opmerkelijk boek voor hen die een bewuste zoektocht willen ondernemen naar zichzelf. Wie stevig in het leven wenst te staan, zonder angsten, zonder schuldgevoelens, maar wel met meer zelfvertrouwen en daadkracht heeft aan dit boek een prachtige wegwijzer.”

“Ik sloeg het open en ben niet meer gestopt met lezen. Wat een bewustzijn en wijsheid! Ik herkende mijzelf in bijna iedere letter van voor tot achter in het boek.”

“Zonder overdrijven is dit een van de meest herkenbare boeken die ik in mijn leven tot nu toe heb mogen lezen. De eenvoud, wijsheid en de godsvonk die bijna aan ieder woord en elke zin wordt meegegeven is werkelijk van grote waarde.”

“Elk woord, elke zin klopte als een bus voor mij.”

“Het boek geeft antwoord op zoveel vragen die ik had en tegelijkertijd is het een bevestiging van alles wat ik eigenlijk al wist maar waar ik pas de laatste tijd bij kan komen. Ik kan bij elke bladzijde wel huilen van geluk om de woorden die er staan.”

“Met veel verwondering, ontsteltenis en herkenning heb ik uw werk gelezen. Het heeft mij diep geraakt en aangesproken.”

“Dit boek maakt veel indruk op mij. Ik leen het liever niet uit omdat ik het geregeld ter hand neem. Het is voor mij een baken.”

“Met veel genoegen en begrip heb ik veel geleerd uit uw boek De belofte van uw leven.”

“Dit boek is een inspiratie en een ontwaking en het is op een hele mooie manier geschreven, alsof de engelen zingen.”

“Het is een vreugde voor mij jou via jouw boeken te mogen ontmoeten.”

“Ik wil hier alleen maar kenbaar maken dat ik steeds weer verbijsterd ben over de ‘geweldigheid’ ervan! Ik heb werkelijk zelden zo’n goed werk onder ogen gehad. Het raakt het diepste van de mens!”

“Ik ben heel erg onder de indruk van de boodschappen die jij doorkrijgt van gene zijde. Je kunt het inderdaad zien als een kompas voor onderweg. Ik heb het nu voor de tweede keer gelezen en ontdek steeds weer nieuwe dingen.”

“Eindelijk informatie die de mens naar zijn essentie leidt en niet, zoals helaas zoveel andere geschriften, oordelend te werk gaat.”