Vraag

 

Bedankt voor het beantwoorden van al onze vragen, dan kunnen we tenminste van onszelf blijven leren!!

Bij de zwangerschap van een vrouw hoor ik vaak dat na 2 maanden het zieltje van de baby pas in de baby zelf komt. Zelf pik ik meestal bij iemand op als de moeder 3 weken zwanger is.
Kun jij hier meer over vertellen?

En hoe gaat het in zijn werk als een vrouw zwanger is, vanaf wanneer is de gids van de baby aanwezig? Al voor de bevruchting of later?
Er zal toch ook een soort verbinding zijn tussen de beide gidsen van de moeder en de baby?

.

Antwoord

 

Wanneer de zaadcel en de eicel samenkomen treedt de ziel in het lichaam van dit beginnende leven.
Deze ziel is dan, overeenkomstig de vorm waarin het zich bevindt, heel gecomprimeerd aanwezig.
Alles bevindt zich nog in de uiterste kiemvorm. Maar ook is alles in die kiem in potentie al aanwezig, vergelijkbaar met een beukennootje waarin de hele beuk als plan van uitvoering al aanwezig is.
Deze intreding of bezieling kan alleen maar op dat moment plaatsvinden omdat daarmee de zelfstandigheid van dit aardse leven vanaf het begin is gegarandeerd. En dit is weer zo belangrijk en logisch omdat ook de verantwoordelijkheid van iedere zelfstandigheid daarmee wordt uitgedrukt.
Maar ook ‘lichaamtechnisch’ is dit noodzakelijk dat dit gebeurt, omdat de bezieling daarmee vanaf het allereerste begin zich op een evenwichtige manier kan verspreiden voor de ontwikkeling van het lichaam kan zorgen.

 

Waarneming van zwangerschap in een heel vroeg stadium

 

Het is inderdaad mogelijk om in een heel vroeg stadium te ‘zien’ of te ‘voelen’ dat een vrouw zwanger is.
Dit kan zelfs eerder dan de vrouw dit zelf weet of bespeurt.
Deze waarneming kan soms direct na de verwekking al worden gedaan!
Op de een of andere manier voel ik dan een andere uitstraling vanuit de ogen. Dat is altijd heel mooi om te zien. De vrouw is dan supervrouwelijk qua uitstraling.
De geestelijke inwerking van de ingedaalde energie in de moeder is dan meteen al sterk merkbaar.

 

Gidsen van moeder en ongeboren kind

 

De geestelijke energie van het kind dat verwekt zal worden, staat in relatie tot één van de ouders.
Deze verbondenheid met moeder of vader is in andere levenstijden opgebouwd.
Op deze energie zal de ziel van het nog niet verwekte kind zich dan ook instellen en daarmee contact zoeken. Daarop zal het zijn/haar invloed uitoefenen zodat het verwekt kan worden.
Heel soms is deze verbondenheid met beide ouders even sterk, maar meestal blijft dit beperkt tot een enkele ouder.
Je kunt dit zelf constateren als je denkt aan je eigen ouders. Wanneer je echt eerlijk bent, zul je meestal een verschil voelen in verbindingskracht.
De samenwerking tussen de gidsen speelt zich dan ook af tussen de gids van het ongeboren kind en de gids van de vader of de moeder.
Op belangrijke momenten komen deze geestelijke energieën samen, zoals bij de verwekking, de geboorte, bij levensbedreigende situaties. Dat zijn ogenblikken waarop de gidsen zich verzamelen en zich inspannen de situatie te verlichten of te helpen begrijpen.

Theije Twijnstra