Vraag

 

Als de geomagnetische straling tijdens sommige uren met pieken hoog zijn, ervaar ik een zware moeheid, een niet vooruit te branden gevoel.
Hoe lager deze straling is, des te meer actiever ik me voel.
Het voelt voor mij als een echte ’stoorzender’ in mijn dagelijkse leven, en dat mijn lichaam 2 x zo zwaar aanvoelt.
Het is zo’n zelfde gevoel (geluid) als er een aardbeving op komst is, en ik word dan ook heel onrustig.

Is het mogelijk dat mensen zo gevoelig hiervoor kunnen zijn?
En hoe zou ik mij hiervoor beter kunnen beschermen, zodat ik minder pieken en dalen heb?

p.s. Ik heb 1 keer in een MRI-scan gezeten en dat was een afschuwelijke ervaring die straling, alsof ik uit mijn lichaam knalde en op tilt sloeg,
en zelf de grootste stoorzender op aarde werd. (ik wil niet overdrijven, maar dit is het gevoel hoe ik die ervaring het beste kan omschrijven.)

.

Antwoord

 

Mensen kunnen voor heel veel invloeden gevoelig zijn, zowel lichamelijk als geestelijk. Een ieder heeft zo zijn eigen zwakke plekken.

Afschermen tegen straling, of dit nu aardstralen zijn of afkomstig van zendmasten, van medische instrumenten of van mobieltjes komt, afscherming hiertegen is alleen mogelijk door plaatsen op te zoeken, bijvoorbeeld in de tuin, in de natuur en zelfs in huis is dit mogelijk, een plaats waar men zich geheel op zijn gemak voelt. Waar men een rust ervaart, vanzelf stil en harmonieus wordt. Het zijn deze ‘zuilen’ of ‘eilanden’ waarin de gevoelige mens tot zichzelf kan komen. Dit tot zichzelf komen is niets anders dan het ‘richten’ van de verstrooide trillingen, eigenlijk het opnieuw ordenen van de eigen fysieke en mentale schikking.

Elke klacht wordt erger naarmate men het gevoel heeft er niets tegen te kunnen doen. Elke klacht wordt minder en kan zelfs verdwijnen zodra men het eigen vermogen tot genezing en herschikking leert vinden en ontwikkelen. Het is dankzij deze inzet en herschikking dat ook traumatische ervaringen, zoals in dit geval met de MRI-scan, opgeheven kunnen worden.

Dus,
1: de plaats zoeken waar men als vanzelf een natuurlijke rust ervaart,

2: verblijf daar zo vaak als mogelijk en wees ervan bewust wat er op dat moment plaatsvindt,

3: geef de goede straling meer kracht en invloed dan de kwade straling.

Theije Twijnstra